• Vi stöder dig i din framgång!

  Internationell och digital service

Scroll to Content

Jag letar efter en lösning på följande problem och skulle vilja ha några råd

12

Våra tjänster

Skapande av hemsida och bloggar

Vi skapar den rätta hemsida, webbplatsen för ditt företag, din klubb, ditt evenemang, din hobby eller din privata presentation, som du också kan redigera själv.

Webbutik och online-katalog

För att din verksamhet ska vara tillgänglig för dina kunder hela tiden skapar vi en webbshop eller en onlinekatalog åt dig.

Anpassa webbprojekt

Du har en föråldrad webbplats utan nödvändiga säkerhetsåtgärder eller brister i DSGVO. Vi hjälper dig att åtgärda dem på kort sikt.

Bokningssystem

Webbplatser med bokningssystem för uthyrning, bussresor, fordon och släpvagnar.

Konsultation och projektledning

Vi hjälper dig med ditt projekt och ger dig råd om upphandling, identifiering av leverantörer och optimering av marginaler. Utbildning i hur man använder de olika onlineportalerna.

Coachning för stress och utbrändhet

Din kropp och själ är grunden för en stark personlighet, utan vilken du bara kan vara framgångsrik i begränsad utsträckning. Om du behöver stöd för att återhämta dig kan vi hjälpa dig med detta genom vår certifierade utbildning.

Digitala tjänster från en enda källa

Tid och energi är de bästa resurserna i mitt liv. Jag vill berätta för dig att du måste vara säker på att du känner till ditt projekt, din dag och ditt personliga liv. A1 Alpha Consulting är en digital tjänsteleverantör som gör varje dag till en framgång, belönar sina kunder och hjälper dem att försörja sig själva.

En detaljerad projektanalys garanterar dig ett säkert resultat när du behöver nödvändig information och projektplanering, webbdesign, webbdesign, SEO, grafik. Allt du behöver göra är att besöka oss online och läsa. Vi har arbetat med partners som har haft denna erfarenhet och du kan få en fördel genom att få en styrelse ur vägen.

När du har läst om nationella och internationella råd kan du få en översikt från dina experter så att vi kan hjälpa dig att dö. Vi kan hjälpa dig på tyska, engelska och svenska.Du känner säkert igen känslan: du sitter i ett samtal med en kund, kollega eller medarbetare och plötsligt verkar det som om attackerna flyger fram och tillbaka medan alla försvarar och rättfärdigar sig själva. Men du försöker faktiskt ha ett respektfullt och konstruktivt utbyte. Ofta är det inte illvilliga avsikter som leder till misslyckad kommunikation, utan helt enkelt en brist på strategier för nedtrappning. Det är viktigt att förstå hur kommunikationsprocesser kan organiseras för att uppnå gemensamma mål samtidigt som man behåller respekten för den andra personen.

Att integrera nedtrappningstekniker i din kommunikationsstil kan göra underverk. Använd empati för att professionalisera din personliga framtoning. Öka din emotionella intelligens och gör empati till en nyckelfaktor för din framgång och förbered dig på upptrappningar. Fördelarna är trefaldiga: effektivitet, respekt och mervärde. Genom att lära dig att behålla lugnet och reagera empatiskt i svåra situationer skapar du en atmosfär av förståelse och samarbete med din motpart. Detta leder inte bara till en mer produktiv arbetsmiljö, utan stärker också relationerna med dina kunder, kollegor eller anställda.

Din omgivning kommer att tacka dig för det.

Website-A1 Alpha Consulting.jpg

A1 Alpha Consulting erbjuder professionella webbplattformar, webbplatser, webbshoppar och onlinebokningssystem.

Vi är experter på dynamiken i varumärkesprodukter online och använder de bästa teknikerna för att skapa den nödvändiga säkerheten för alla. Med kreativ design och enkel navigering har du möjlighet att skapa webbplattformar med intuitiv webbshopping för att hjälpa dina kunder att göra inköp.

På senare tid har det kommit många användbara informationskanaler på Internet, som har utvecklats på webbplattformar i realtid och som också är en affärsmässig utmaning. Detta onlinebokningssystem ger dig möjlighet att göra dina inköp direkt utan att kontakta kunden.

A1 Alpha Consulting optimerar din digitala närvaro. En professionell webbplats har alltid funnits på World Wide Web. Det innebär att du kan vara nöjd med lösningen på ditt problem och förbättra den.

A1 Alpha Consulting är Sveriges SEO- och webbyrå och är stolta över att kunna erbjuda våra kunder högkvalitativa webblösningar inte bara i Hässleholm, Kristianstad och Skåne, utan i hela landet. Vår expertis och förmåga att agera snabbt och flexibelt gör oss till en pålitlig partner för företag i alla storlekar och branscher.

Vi vet att den digitala marknaden är i ständig förändring och att en framgångsrik närvaro på nätet kräver kontinuerlig anpassning. Därför erbjuder vi inte bara skapandet av nya webbplatser, utan är också specialiserade på optimering och anpassning av befintliga webbprojekt. Vårt mål är att se till att våra kunder alltid är uppdaterade och uppnår sina onlinemål på ett effektivt sätt.

Vårt erfarna team av webbdesigners, utvecklare och SEO-experter gör att vi kan erbjuda skräddarsydda lösningar som uppfyller de individuella kraven hos varje företag. Vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras visioner och mål och översätter dem till engagerande och funktionella webbplatser.

Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet har gjort oss till en av de ledande webbyråerna i Sverige. Vi går utöver förväntningarna för att säkerställa att våra kunder får bästa möjliga resultat och maximerar fördelarna med sin närvaro på nätet.
Fråga oss om ditt nästa projekt.

 

Om du letar efter en pålitlig och professionell webbyrå som kan hjälpa dig inte bara i Hässleholm, Kristianstad och Skåne, utan i hela Sverige, är A1 Alpha Consulting din perfekta partner. Kontakta oss idag för att ta reda på mer om hur vi kan hjälpa dig att uppnå dina onlinemål.

Exempel Hemsida Sverige

Byggbyransyd.se

Byggnadsföretag

Webbplatsen fungerar inte bara som ett skyltfönster för Byggbyransyds enastående tjänster, utan ger också en användarvänlig plattform för kunder och intressenter. Som byggföretag i Skåne och i hela Sverige erbjuder Byggbyransyd ett brett utbud av byggtjänster. Från bostäder och kommersiella byggnader till renoverings- och ombyggnadsprojekt är företaget känt för sin höga kvalitet och tillförlitlighet. Våra experter på A1 Alpha Consulting arbetade nära teamet på Byggbyransyd för att säkerställa att webbplatsen innehöll alla nödvändiga sidor och grafiska element för att presentera företaget på ett effektivt sätt. Från informativ text till engagerande bilder, grafik och interaktiva element, varje komponent på webbplatsen var noggrant utformad för att tilltala målgruppen och maximera engagemanget.

Tsutbildning.se

Säkerhetsutbildningar för hela Sverige

Hemsida visar inte bara TS Utbildnings omfattande utbud av tjänster, utan ger också besökarna en användarvänlig och estetiskt tilltalande plattform. Tack vare tydlig navigering och en välorganiserad struktur kan besökare snabbt hitta information om de kurser, utbildningsinnehåll och datum som erbjuds. Våra experter på A1 Alpha Consulting arbetade nära teamet på TS Utbildning för att säkerställa att webbplatsen innehöll alla nödvändiga sidor och grafiska element för att presentera företaget på ett effektivt sätt. Från informativ text till engagerande bilder och grafik till interaktiva element - varje del av webbplatsen var noggrant utformad för att tilltala målgruppen och maximera engagemanget.

BKutbildning.se

Utbildning i barns rättigheter och metoder ges till kommuner, myndigheter, skolor och andra företag

Hemsida ger inte bara en heltäckande presentation av BK Utbildnings tjänster, utan utgör också en användarvänlig och engagerande plattform för besökare. BK Utbildning har specialiserat sig på att utbilda kommuner, myndigheter, skolor och andra institutioner i barns rättigheter och metoder för att uppfylla kraven och möjligheterna i FN:s konvention om barnets rättigheter. Företaget erbjuder såväl utbildningsdagar som processtöd och digitala utbildningar. Våra experter på A1 Alpha Consulting arbetade nära teamet på BK Utbildning för att säkerställa att webbplatsen innehöll alla nödvändiga sidor och grafiska element för att presentera organisationen på ett effektivt sätt. Från informativ text till tilltalande bilder och grafik till interaktiva element, varje komponent på webbplatsen var noggrant utformad för att tilltala målgruppen och maximera engagemanget.

Vi värdesätter Lagom och är på marknaden med tysk professionalism och snabbhet.
Över 25 års erfarenhet av webbverksamhet och försäljning gör oss till den perfekta partnern.

STARTA DITT PROJEKT IDAG

DU BEHÖVER STARTA DITT PROJEKT SNABBT?
INGA PROBLEM, VI ARBETAR OCKSÅ MED KORT VARSEL FÖR ATT VÅRA KUNDER SKA LYCKAS.

A1 Alpha Consulting Logo
Medlem till os A1 Alpha Consulting

  Skicka gärna din förfrågan till oss så återkommer vi till dig så snart som möjligt.
  Viktiga frågor är:
  - Vilket projekt kan vi hjälpa dig med?
  - Finns det ett planerat startdatum?
  - Finns det en budget?
  - Är det ett projekt i Tyskland eller internationellt?
  - Om du behöver ett NDA med oss i förväg kan vi genomföra detta med kort varsel.


  Du hittar dem på länken i menyn ovan.